Vores opgave


Baum Guitars designer, bygger og sælger special lavede guitarer. De havde brug for en flot hjemmeside der på enkel vis fremviste alle de muligheder der er, for at køberen kan få lige den guitar han/hun ønsker.

Behov og ønsker


Der var et ønske om at fremvise den høje grad af “customisability” som Baum Guitars giver deres kunder. Dette skulle gøres på en engagerende og overskuelig måde.

Vi har derfor udviklet et specialmodul til Baum Guitars, som gør det muligt at vælge alle de forskellige komponenter der udgør drømmeguitaren, samtidig med at man kan se hvordan guitaren kommer til at se og hvad den kommer til at koste.

Dette kombineret med gennemførte produktvideoer, giver hjemmesidens besøgere et unikt indblik i, hvad en Baum Guitars tilbyder.

“Fifty Fifty Studio var det oplagte valg, da vores hjemmeside skulle konstrueres. Opgaven blev tilgået med stor nysgerrighed og professionalisme, og den nære sparring mellem Baum Guitars og Fifty Fifty resulterede i et helt unikt modul, der nu er bærende for hele hjemmesiden…”

JEPPE GARFUNKEL – BAUMGUITARS.COM

Er du også udkig efter ny hjemmeside?


Jakob fra Fifty Fifty Studio rådgiver dagligt iværksættere, små – og mellemstore virksomheder, for at finde den løsninger, der passer bedst til deres behov og forretning. Tag en uforpligtende snak med Jakob og få hjælp til at finde den bedste løsning.

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 61 33 02 61
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 53 63 50 50
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket