Få dine kunders opmærksomhed med lækkert grafisk design


Grafisk design er en af de nemmeste veje til at få dine kunders opmærksomhed

GENKENDELIGHED

Et gennemarbejdet grafisk design sikrer, at folk husker og genkender din virksomhed.

SAMMENHÆNG

Der skal være samspil mellem, hvad du sælger, og dit visuelle udtryk

VIS HVEM DU ER

Byg din side op efter dine egne ønsker, så du viser præcis, hvem du er.

DEN RØDE TRÅD

Vi sørger for, at der er en rød tråd gennem din identitet – fra dine visitkort til din hjemmeside.

IDENTITET & LOGO


Din virksomheds logo er ofte, det første dine kunder mødes af. Derfor er det Alfa og Omega, at du og din virksomhed har en klar visuel identitet, hvor både logo og andre grafiske elementer stemmer overens. At have en god visuel identitet er en investering i din virksomheds fremtid. Gør det ordentligt første gang – så skal du ikke gøre det igen.

Og vi gør det ordentligt.

TRYKSAGER


Vi kan, hos Fifty Fifty Studio, levere alt design til alle slags tryksager – om det er visitkort, bannere eller facade folie.

Vi har også samarbejdspartnere indenfor trykverdenen, så hvis du ikke kan overskue at bestille tryksager hjem selv – så ordner vi det for dig, og det hele bliver sendt direkte til din adresse.

SOCIALE MEDIER


Sociale medier er i en moderne tid blevet alt-betydende for virksomheder, hvis du ikke har en tiltrækkende social profil – så fravælger kunderne jer allerede ved jeres Facebook- eller Linkedinprofil.

Det handler om at give det bedste førstehåndsindtryk overhovedet muligt. Vi leverer alt slags grafisk materiale til sociale medier, om det så er coverbilleder eller et billede til jeres annoncer – så matcher vi dit behov.

LØSNINGER TIL ALLEBUDGETTER OG BRANCHER


Vi har en grafisk løsning til dig, uanset din forretnings størrelse, branche og behov.

Logo


Når du køber et logo hos Fifty Fifty Studio, får du et gennemtænkt logo, med tilhørende font og farver. Alt bliver samlet i en zip-fil og sendt direkte til dig.

2.500 kr

ekskl. moms

Komplet identitet


Når du køber en komplet identitet hos Fifty Fifty Studio får du et gennemtænkt logo, grafisk design til alle dine sociale medier og 250 stk. visitkort med design.

5.000 kr

ekskl. moms

Lyt ikke til os - Lyt til vores kunder


Udover godt håndværk er god service og support de vigtigste ting for vores kunder. Derfor er det de også de vigtigste ting for os. Det er nemt at sige, men tag et kig på vores Trustpilot – det bugner med glade kunder.

Læs kundehistorier
Jeppe Garfunkel
Fifty Fifty Studio var det oplagte valg, da vores hjemmeside skulle konstrueres. Opgaven blev tilgået med stor nysgerrighed og profesionalisme, og den nære sparring mellem Baum Guitars og Fifty Fifty resulterede i et helt unikt modul, der nu er bærende for hele hjemmesiden...

Få uforpligtende og gratis rådgivning


Jakob fra Fifty Fifty Studio har hjulpet mange virksomheder til at finde den helt rigtige løsning, der bedst har passet til deres behov og forretning. Han kan også hjælpe dig. Tag en uforpligtende snak med Jakob og bliv klogere på, hvad der er det rigtige for dig og din forretning. Det er aldeles gratis og uforpligtende.

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 61 33 02 61
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 53 63 50 50
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket