Få et prisestimat på din nye hjemmeside på 2 minutter

Trin 1 af 7 - 1

14%

Hvorfor en professionel hjemmeside?


En professionel hjemmeside gør din virksomhed synlig for mange nye potentielle kunder. Hjemmesiden er ofte dine kunders første indtryk af din virksomhed, derfor er det vigtigt, at design, funktionalitet og brugervenlighed går hånd i hånd.

Øg dit salg med en hjemmeside, der er designet og udviklet til din virksomheds behov og produkter.

Fra kun 6.500 kr

Engangsbetaling – Ingen binding

For 6.500 kr får du blandt andet:

  Opsætning af sider og menu
  Tilpasset design
  WordPress Hjemmeside
  Ekspert rådgivning
  Teknisk SEO
  Hastighedsoptimering
  Videoguides i brug af siden
  Mobilvenligt design

Hvorfor en professionel hjemmeside?

Flere kunder

Få flere kunder og henvendelser med en hjemmeside, der er rettet mod din målgruppe

Mobilvenlig

Få en hjemmeside, der fungerer på alle mobile platforme uden at det ødelægger dit design

Lokale kunder

Bliv synlig og få flere kunder i dit lokalområde med en genkendelig hjemmeside

I top på Google

Kom over dine konkurrenter på Google. Bliv synlig for tusindvis af potentielle kunder

Ring på 53 63 50 50 eller udfyld formularen

Mere end 300+ glade kunder


Vi har udviklet 100+ professionelle hjemmesider til virksomheder i alle brancher og størrelser.

En komplet hjemmeside


Vi har samlet alt du skal bruge i én samlet løsning. Du får en professionel hjemmeside, der er design og tilpasset efter din målgruppe og behov.

Vores eksperter sørger for at din nye hjemmeside er lynhurtig, mobilvenlig og søgemaskineoptimeret mod Google retningslinjer.

Du får dette og meget mere fra 6.500 kr. Hvis du har speciale ønsker, så kontakt os – så finder vi en løsning.

For 6.500 kr får du blandt andet:

  Opsætning af sider og menu
  Tilpasset design
  WordPress Hjemmeside
  Ekspert rådgivning
  Teknisk SEO
  Hastighedsoptimering
  Videoguides i brug af siden
  Mobilvenligt design

Vi rådgiver dig

Vores eksperter rådgiver dig igennem hele forløbet – lige fra den indledende dialog til hjemmesiden er færdig og du er tilfreds. Du får tildelt en personlig kontaktperson, som du kan henvende dig til under hele forløbet, med de spørgsmål og rettelser du måtte have.

Nem og enkel administration

Vi ligger vægt på efterfølgende administration er nem for dig. Når vi overdrager hjemmesiden til dig, modtager du også en række videoguides, der viser hvordan du selv kan vedligeholde siden. Du er også altid velkommen til at kontakte din kontaktperson med spørgsmål.

Du ejer hjemmesiden

Når hjemmesiden står færdig og sidste rate er betalt, har du alle rettigheder og ejerskab over hjemmesiden. Det betyder at du selv kan vælge hostingudbyder og foretage alle de ændringer du ønsker.

Efterfølgende support

Hvis du ikke selv ønsker at stå for vedligeholdelsen efterfølgende, eller ønsker at vi er med på sidelinjen. Så tilbyder vi en supportpakke der indholder: hosting, back-up, løbende rettelser og sikkerhedsovervågning. Det er helt op til dig og der er ingen binding.

Ring på 53 63 50 50 eller udfyld formularen

Ingen bindinger eller ekstra omkostninger


Når du får udviklet og designet en hjemmeside hos os, skal du altid betale en engangspris. Det betyder, at du får en komplet og køreklar hjemmeside, fra dagen den bliver overdraget.

Der er kommer ikke flere regninger, lange bindinger eller skjulte gebyrer. Når du køber en hjemmeside er det altså din ejendom, så snart sidste rate er betalt.

WordPress er et CMS-system. CMS betyder “Content Management System” og gør den fremtidige vedligeholdelse af dine hjemmesiden nem og enkel. Du behøver ikke viden om programmering, for at kunne ændre tekster og billeder på din nye hjemmeside. Hele 26% af alle hjemmesider på internettet er udviklet i WordPress, det betyder at der ofte kommer sikkerhedsopdateringer.

Vi designer og udvikler din hjemmeside, så den har et mobilvenligt design. Det betyder at dine besøgende kan tilgå hjemmesiden fra både mobil, tablet og computer. Designet og indholdet tilpasser sig enheden, så din hjemmeside er brugervenlig og pæn på alle enheder.

Vores rådgiver tager dig i hånden gennem hele processen. Du kan både vælge selv at leverer tekster og billeder til hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker det har vi dygtige tekstforfattere, der kan forfatte kvalitets SEO tekster.

Leveringstiden på en hjemmeside ligger typisk på 14 – 30 dage, alt efter hvor hurtigt vi får leveret materiale til hjemmesiden. Når vi opstarter opgaven bliver der fastsat en deadline, hvor hjemmesiden lanceres og overdrages.

Arbejdsprocessen

1. Indledning

Vi starter med en indledende dialog, hvor vi taler om dine behov og ønsker. Vi ser nærmer på din virksomhed og målgruppe.

3. Tilretning

Du gennemgår hjemmesiden og kommer med rettelser til layout og opsætning. Vores udvikler retter løbende.

2. Udvikling

Vi designer og udvikler din nye hjemmeside. Du kan løbende følge processen og komme med feedback.

4. Lancering

Din hjemmeside er færdig og vi sørger for at få den i luften. Hjemmesiden bliver overdraget sammen med logins og videoguides.

Har du spørgsmål?

Jeg sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for din virksomhed.

Jakob Storgaard

Kundechef

Udfyld formularen og bliv kontaktet: