Hvad koster en hjemmeside?

Læsetid: 4 minutter

Dette er et hyppigt spørgsmål, men har desværre ikke et entydigt svar da det tager udgangspunkt i størrelse på opgaven og hvor mange timer der skal lægges i den. Nedenfor har jeg prøvet at give dig tre udgangspunkter som forhåbentligt giver dig en antydning af hvad du prismæssigt kan forvente. 

Gør det hele selv!

Det er rent faktisk en mulighed. Hvis du har en moderat teknisk snilde, og har du timerne til at lægge i arbejdet, så kan du rent faktisk lave din egen hjemmeside, helt gratis. En udbyder som Wordpress giver dig værktøjet til at lave din egen og det koster ikke noget. Wordpress er et godt bud til en nem og hurtig hjemmeside, især hvis man vil gøre det selv. Udgifter, hvis du vælger denne løsning, kan dog komme, for eksempel, i den udbyder du vælger til at hoste din hjemmeside.

Læn dig tilbage, det koster ikke engang så meget!

Hos Fifty Fifty Studio tilbyder vi hjemmesider med en startpris fra 6.500 kr. Her gennemgår vi dine ønsker, ambitioner og forventninger, på baggrund af disse giver dig så en skarp pris på hvad det vil koste at realisere dine drømme. Når hjemmesiden er færdig, overdrager vi ”nøglerne” til dig, hvorefter du selv vælger hvilken hostudbyder du vil have, samt hvem du gerne vil have til at stå for optimering og vedligeholdelse, hvis du ikke selv vil stå for det. Det der adskiller Fifty Fifty Studio fra mange andre digitalebureauer er, at der ikke er nogen skjulte omkostninger eller bindinger. Prisen er fast og vi er først tilfredse når du er tilfreds. Vi kalder det Fifty Fifty-måden. Du kan se et uddrag af vores referencer her Pssst! Vi tilbyder faktisk også at optimere og vedligeholde din hjemmeside!

Har du brug for det tunge skyts?

Hvis du har brug for den professionelle hjemmeside med mange skræddersyede løsninger, så nærmer vi os en prisklasse på mellem 35-50.000 kr. Det kan godt virke som mange penge, men her får du så også en hjemmeside som er noget udover det sædvanlige. Funktioner som heatmap, click to action-knapper og skræddersyet design er nogle af de elementer du vil kunne forvente i denne prisklasse. Hos os kan du forvente kompetente medarbejdere som igennem møde og dialog vil levere dit drømmehjemmeside som uden tvivl vil tjene sig selv ind, ad flere omgange.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi estimere et projekt for dig? Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig, med et uforpligtende tilbud.

Vores kompetencer


Hjemmeside

Gør dine besøgende til kunder og flere få henvendelser

Læs mere

Webshop

Få en effektiv butik på nettet, der tjener både dine og dine kunders behov

Læs mere

Markedsføring

Skab kendskab, synlighed og få flere kunder hurtigere

Læs mere