Hvad koster en webshop?

Læsetid: 4 minutter

Dette er et hyppigt spørgsmål, men har desværre ikke et entydigt svar da det tager udgangspunkt i størrelse på opgaven og hvor mange timer der skal lægges i den. Nedenfor har jeg prøvet at give dig tre udgangspunkter som forhåbentligt giver dig en antydning af hvad du prismæssigt kan forvente. Husk! – du kan altid få et uforpligtende tilbud her hos Fifty Fifty Studio. Giv Jakob et kald på +45 53 63 50 50.

Gør det hele selv!

Det er rent faktisk en mulighed. Hvis du har en moderat teknisk snilde, og har du timerne til at lægge i arbejdet, så kan du rent faktisk lave din egen webshop, helt gratis. En udbyder som Shopify giver dig en 14-dages prøveperiode hvor du nemt kan afmelde, hvis du ikke syntes det virker. Shopify er et godt bud til en nem og hurtig webshop, især hvis man vil gøre det selv. Det gode ved Shopify er at de også hoster din webshop og tilbyder kundesupport uden merbetaling.

Læn dig tilbage, det koster ikke engang så meget!

Hos Fifty Fifty Studio tilbyder vi webshops med en startpris fra 6.500 kr. Her gennemgår vi dine ønsker, ambitioner og forventninger, på baggrund af disse giver dig så en skarp pris på hvad det vil koste at realisere dine drømme. Når webshoppen er færdig, overdrager vi ”nøglerne” til dig, hvorefter du selv vælger hvilken hostudbyder du vil have, samt hvem du gerne vil have til at stå for optimering og vedligeholdelse, hvis du ikke selv vil stå for det. Det der adskiller Fifty Fifty Studio fra mange andre digitale bureauer er, at der ikke er nogen skjulte omkostninger eller bindinger. Prisen er fast og vi er først tilfredse når du er tilfreds. Vi kalder det Fifty Fifty-måden. Pssst! Vi tilbyder faktisk også at optimere og vedligeholde din webshop J

Har du brug for det tunge skyts?

Hvis du har brug for den professionelle webshop med mange skræddersyede løsninger, så nærmer vi os en prisklasse på mellem 35-50.000 kr. Det kan godt virke som mange penge, men her får du så også en webshop som er noget udover det sædvanlige. Funktioner som heatmap, click to action-knapper og skræddersyet design er nogle af de elementer du vil kunne forvente i denne prisklasse. Hos os kan du forvente kompetente medarbejdere som igennem møde og dialog vil levere din drømmewebshop som uden tvivl vil tjene sig selv ind, ad flere omgange.

Vores kompetencer


Hjemmeside

Gør dine besøgende til kunder og flere få henvendelser

Læs mere

Webshop

Få en effektiv butik på nettet, der tjener både dine og dine kunders behov

Læs mere

Markedsføring

Skab kendskab, synlighed og få flere kunder hurtigere

Læs mere