Vi elsker vores kunder


Du er ikke bare kunde hos Fifty Fifty Studio – Du er KUNDEN. Vi sætter altid vores kunder i centrum, og vi er altid klar til at svare på evt. spørgsmål.

Malthe Cowland

Minida.dk

Et super godt team, der har leveret et rigtig flot og tilfredsstillende resultat. – minida.dk. Løser opgaven helt i tråd med hvordan jeg ønskede det, og retter småting længe efter opgaven er afleveret.

Sammenholdt med en rigtig skarp pris, er det helt sikkert et sted jeg vil søge hen, næste gang jeg skal have udviklet en webshop.

Læs mere på TrustPilot

Claus Bekker

Visuel-vision.dk

Jeg kan bestemt anbefale Fifty Fifty Studio. I forbindelse med udvikling af min hjemmeside har de været idérige og kompetente. De var samtidig lydhøre over for mine ønsker – også de der opstod undervejs.

Læs mere på TrustPilot

Christopher Wilhjelm

DKmoto.dk

Drengene fra Fifty Fifty Studio er super professionelle, servicemindet og kreative. De ser løsninger og muligheder i stedet for problemer og restriktioner. Jeg vil til enhver tid anbefale Fifty Fifty Studio – da de gør alt hvad der står i deres magt for at skabe den perfekte løsning til mig, til en super konkurrencedygtig pris. Jeg har fået præcis den hjemmeside med webshops som jeg ønskede mig, og de har overholdt både tidsrammen og prisen, samtidig med at de virkelig leveret en ekstraordinær service.

Læs mere på TrustPilot

Jeppe Garfunkel

Baumguitars.com

Fifty Fifty Studio var det oplagte valg, da vores hjemmeside skulle konstrueres. Opgaven blev tilgået med stor nysgerrighed og profesionalisme, og den nære sparring mellem Baum Guitars og Fifty Fifty Studio resulterede i et helt unikt modul, der nu er bærende for hele hjemmesiden. Det er genialt.

Tak for et godt samarbejde og et unikt produkt.

Læs mere på TrustPilot

Rasmus Poulsen

Keyvision.dk

Jeg stod og skulle bruge en ny hjemmeside, logo, visitkort og tekstforfatter. Allerede ved første telefoniske kontakt kunne jeg mærke at servicen var i højsæde hos fiftyfiftystudio. De havde præcis den tålmodighed og initiativrige tilgang til projektet, som jeg havde brug for. Ydermere tilbød de sig med ideer og funktioner, som skabte et unik design med brugervenlighed over alt forventning.

Igen tusinde tak, i skal helt sikre lave vores næste projekt

Læs mere på TrustPilot

Få uforpligtende
og gratis rådgivning


Jakob fra Fifty Fifty Studio har hjulpet mange virksomheder til at finde den helt rigtige løsning, der bedst har passet til deres behov og forretning. Han kan også hjælpe dig. Tag en uforpligtende snak med Jakob og bliv klogere på, hvad der er det rigtige for dig og din forretning. Det er aldeles gratis og uforpligtende.

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 61 33 02 61
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 53 63 50 50
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket