Vores opgave


Vi blev kontaktet af Netsøg i forbindelse med, at de ønskede at opgradere deres gamle hjemmeside.

Opgaven resulterede i en helt ny professionel hjemmeside, som blev designet og udviklet ud fra deres visuelle identitet. Netsøg udvikler professionelle netværk for ambitiøse erhvervsfolk over hele landet.

Behov og ønsker


En virksomheds logo, og ikke mindst den overordnede identitet, er alt hvad kunderne ser, når de ser virksomheden for første gang – derfor er det alfa omega, at jeres identitet udstråler præcis det, som virksomheden står for.

At have en god visuel identitet er en investering i virksomhedens fremtid, hvis det gøres ordenligt – så skal det kun gøres én gang i virksomhedens levetid.

Og vi gør det ordenligt.

“Fifty Fifty Studio var det oplagte valg, da vores hjemmeside skulle konstrueres. Opgaven blev tilgået med stor nysgerrighed og profesionalisme, og den nære sparring mellem Baum Guitars og Fifty Fifty resulterede i et helt unikt modul, der nu er bærende for hele hjemmesiden…”

JEPPE GARFUNKEL – BAUMGUITARS.COM

Er du også udkig efter ny hjemmeside?


Jakob fra Fifty Fifty Studio rådgiver dagligt iværksættere, små – og mellemstore virksomheder, for at finde den løsninger, der passer bedst til deres behov og forretning. Tag en uforpligtende snak med Jakob og få hjælp til at finde den bedste løsning.

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 61 33 02 61
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 53 63 50 50
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket