Vores opgave

Vi blev kontaktet af Netsøg i forbindelse med, at de ønskede at opgradere deres gamle hjemmeside.

Opgaven resulterede i en helt ny professionel hjemmeside, som blev designet og udviklet ud fra deres visuelle identitet. Netsøg udvikler professionelle netværk for ambitiøse erhvervsfolk over hele landet.

Behov og ønsker


En virksomheds logo, og ikke mindst den overordnede identitet, er alt hvad kunderne ser, når de ser virksomheden for første gang – derfor er det alfa omega, at jeres identitet udstråler præcis det, som virksomheden står for.

At have en god visuel identitet er en investering i virksomhedens fremtid, hvis det gøres ordenligt – så skal det kun gøres én gang i virksomhedens levetid.

Og vi gør det ordenligt.

Hjemmeside design og udvikling


Vi kan, hos Fifty Fifty Studio, levere alt design til alle slags tryksager – om det er visitkort, bannere eller facade folie.

Vi har også samarbejdspartnere indenfor trykverdenen, så hvis du ikke kan overskue at bestille tryksager hjem selv – så ordner vi det for dig, og det hele bliver sendt direkte til din adresse.

Mødebookingformular


Sociale medier er i en moderne tid blevet alt-betydende for virksomheder, hvis du ikke har en tiltrækkende social profil – så fravælger kunderne jer allerede ved jeres Facebook- eller Linkedinprofil.

Det handler om, at give det bedste førstehåndsindtryk overhovedet muligt. Vi leverer alt slags grafisk materiale til sociale medier, om det så er coverbilleder eller et billede til jeres annoncer – så matcher vi dit behov.

Er du også udkig efter ny hjemmeside?


Jakob fra Fifty Fifty Studio rådgiver dagligt iværksættere, små – og mellemstore virksomheder, for at finde den løsninger, der passer bedst til deres behov og forretning. Tag en uforpligtende snak med Jakob og få hjælp til at finde den bedste løsning.

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 61 33 02 61
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 53 63 50 50
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket