Vores opgave


Running Tenders er en gruppe bartendere med stor passion for at levere en speciel oplevelse gennem gode cocktails og sublim betjening til festen.

De havde et behov for en simpel hjemmeside der gav stemning og fremviste deres flotte drinks-sortiment.

Behov og ønsker


Running Tenders fik en onepage hjemmeside, for på den måde at have al informationen tilgængelig et sted, uden at skulle klikke rundt i forskellige menuer. Vil man læse mere om de forskellige drinks og ingredienser, klikker man ind på denne.

Siden benytter sig af billeder som det primære grafiske element, fordi et billede siger mere end tusinde ord.

Nederst på siden har vi en kontaktformular hvor der kan udfyldes detaljeret information om det arrangement der ønskens en Running Tender til.

“Vi fik lavet vores meget flotte hjemmeside af gutterne fra Fifty Fifty – og vi er glade for at valget faldt her. Gennem løbende dialog var de super fleksible i forhold til ønsker og ændringer, og de ideer man havde, blev omsat til nøjagtigt det man tænkte – og ofte blev disse ideer afpudset og forbedret af deres erfaring. De varmeste anbefalinger…”

ADAM R T – RUNNINGTENDERS.DK

Er du også udkig efter ny hjemmeside?


Jakob fra Fifty Fifty Studio rådgiver dagligt iværksættere, små – og mellemstore virksomheder, for at finde den løsninger, der passer bedst til deres behov og forretning. Tag en uforpligtende snak med Jakob og få hjælp til at finde den bedste løsning.

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 61 33 02 61
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontaktinfo


Nørregade 45, 8000 Aarhus C
Tlf: +45 53 63 50 50
E-mail: Hello@fiftyfiftystudio.dk

Åbningstider


Mandag – Fredag: 8:00 – 20:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket