Få et prisestimat på din nye webshop på 2 minutter

Trin 1 af 7 - 1

14%

Hvorfor en professionel webshop?


En professionel webshop giver din virksomhed muligheden for at sælge dine produkter på nettet. Skab nye muligheder for din forretning – med en webshop bliver du synlig for nye og potentielle kunder fra hele landet og endda hele verden.

Få succes på nettet med en webshop, der er designet og udviklet med fokus på dine behov, produkter og konvertering af besøgende til kunder.

Fra kun 9.500 kr

Engangsbetaling – Ingen binding

  Ingen binding
  Engangsbetaling
  Du ejer selv webshoppen
  Personlig kontaktperson
  5 stjerner på TrustPilot
  Eksperter i WordPress
  Personlig rådgivning
  Flinke medarbejdere

Hvorfor en professionel webshop?

Sælg på nettet

Få mulighed for at drive en online forretning med hele verden som potentielle kunder

Nem bogføring

Forbind dit regnskabsprogram med din webshop, og slip for at bogføre alle ordrerne

Let administration

Hold nemt styr på dine ordrer, og opret nye produkter i din webshop, nemt og hurtigt

I top på Google

Kom over dine konkurrenter på Google. Bliv synlig for tusindvis af potentielle kunder

Ring på 53 63 50 50 eller udfyld formularen

Mere end 300+ glade kunder


Det siger vores kunder

En komplet webshop


Vi har samlet alt du skal bruge i én samlet løsning. Du får en professionel webshop, der er design og tilpasset efter din målgruppe og behov.

Vores eksperter sørger for at din nye webshop er lynhurtig, mobilvenlig og optimeret mod Google retningslinjer.

Du får dette og meget mere for 9.500 kr. Hvis du har speciale ønsker, så kontakt os – så finder vi en løsning.

For 9.500 kr får du blandt andet:

  Opsætning af sider og menu
  Tilpasset design
  WordPress & Woocoomerce
  Ekspert rådgivning
  Teknisk SEO
  Opsætning af betalingsløsning
  Videoguides i brug af siden
  Mobilvenligt design

Vi rådgiver dig

Vores eksperter rådgiver dig igennem hele forløbet – lige fra den indledende dialog til webshoppen er færdig og du er tilfreds. Du får tildelt en personlig kontaktperson, som du kan henvende dig til under hele forløbet, med de spørgsmål og rettelser du måtte have.

Nem og enkel administration

Vi ligger vægt på efterfølgende administration er nem for dig. Når vi overdrager hjemmesiden til dig, modtager du også en række videoguides, der viser hvordan du selv kan vedligeholde siden. Du er også altid velkommen til at kontakte din kontaktperson med spørgsmål.

Du ejer webshoppen

Når din webshop står færdig og sidste rate er betalt, har du alle rettigheder og ejerskab over webshoppen. Det betyder at du selv kan vælge hostingudbyder og foretage alle de ændringer du ønsker.

Efterfølgende support

Hvis du ikke selv ønsker at stå for vedligeholdelsen efterfølgende, eller ønsker at vi er med på sidelinjen. Så tilbyder vi en supportpakke der indholder: hosting, back-up, løbende rettelser og sikkerhedsovervågning. Det er helt op til dig og der er ingen binding.


Gør administration nemmere


Med en professionel webshop kan du forbinde dit regnskabsprogram til webshoppen. Så bliver dine ordre automatisk bogført i dit regnskabsprogram.

Forbind din webshop med hundredvis af programmer

Ring på 53 63 50 50 eller udfyld formularen

Ingen bindinger eller ekstra omkostninger


Når du får udviklet og designet en hjemmeside hos os, skal du altid betale en engangspris. Det betyder, at du får en komplet og køreklar hjemmeside, fra dagen den bliver overdraget.

Der er kommer ikke flere regninger, lange bindinger eller skjulte gebyrer. Når du køber en hjemmeside er det altså din ejendom, så snart sidste rate er betalt.

WordPress er et CMS-system. CMS betyder “Content Management System” og gør den fremtidige vedligeholdelse af dine hjemmesiden nem og enkel. Du behøver ikke viden om programmering, for at kunne ændre tekster og billeder på din nye hjemmeside. Hele 26% af alle hjemmesider på internettet er udviklet i WordPress, det betyder at der ofte kommer sikkerhedsopdateringer.

Vi designer og udvikler din hjemmeside, så den har et mobilvenligt design. Det betyder at dine besøgende kan tilgå hjemmesiden fra både mobil, tablet og computer. Designet og indholdet tilpasser sig enheden, så din hjemmeside er brugervenlig og pæn på alle enheder.

Vores rådgiver tager din i hånden gennem hele processen. Du kan både vælge selv at leverer tekster og billeder til hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker det har vi dygtige tekstforfattere, der kan forfatte kvalitets SEO tekster.

Leveringstiden på en hjemmeside ligger typisk på 14 – 30 dage, alt efter hvor hurtigt vi får leveret materiale til hjemmesiden. Når vi opstarter opgaven bliver der fastsat en deadline, hvor hjemmesiden lanceres og overdrages.

Arbejdsprocessen

1. Indledning

Vi starter med en indledende dialog, hvor vi taler om dine behov og ønsker. Vi ser nærmer på din virksomhed og målgruppe.

2. Udvikling

Vi designer og udvikler din nye hjemmeside. Du kan løbende følge processen og komme med feedback.

3. Tilretning

Du gennemgår hjemmesiden og kommer med rettelser til layout og opsætning. Vores udvikler retter løbende.

4. Lancering

Din hjemmeside er færdig og vi sørger for at få den i luften. Hjemmesiden bliver overdraget sammen med logins og videoguides.

Har du spørgsmål?

Jeg sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for din virksomhed.

Jakob Storgaard

Kundechef

53 63 50 50

Udfyld formularen og bliv kontaktet: